Cybex EEZY S TWIST+ 2 Klapvogn, Lava Grey/Black Leather

3,00 kr.

Gå til forhandler

Varenummer (SKU): 4737300460372891 Kategori:

Eezy S Twist 2 er en praktisk og behagelig vogn, der er perfekt at bruge i byen. Vognen har en 360° rotationsfunktion, så du hurtigt kan dreje sædet og lade dit barn køre fremadvendt eller bagudvendt. Vognen kan bruges til dit nyfødte barn, da klapvognsdelen hurtigt kan laves om til en liggedel. Du kan indstille benstøtten med én hånd og på den måde, kan dit barn sidde eller ligge komfortabelt i vognen.
Eezy S har støddæmpning på alle hjul og en stor opbevaringskurv under sædet. Fempunktssele, bøjle og foldbart ryglæn giver en behagelig og sikker rejse, og den store kaleche beskytter dit barn mod sol og vind. I Cybex’ sortiment finder du mange babyautostole og liggedele (sælges separat), som du kan bruge sammen med stellet og på den måde tilpasse vognen efter din livsstil og børn. Du folder vognen sammen med brug af blot én hånd, hvorefter du kan stille den til opbevaring eller tage den med på rejsen.
Cybex Plus-tekstilerne er eksklusive stoffer, der er blødere end standardbetrækker, og de føles ekstra skønne for dit barn at sidde på.
– Justerbar klapvognsdel, der kan laves om til en liggedel
– 360° rotationsfunktion
– Fempunktssele
– Blød støddæmpning på alle hjul
– XXL-solbeskyttelse med UPF50+
– Sammenklappelig og let
– Kompatibel med babyautostol og liggedele (medfølger ikke)
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derover, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige
Jollyrooms Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!

Brand

EAN/GTIN

4063846366422

Merchant

Jollyroom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cybex EEZY S TWIST+ 2 Klapvogn, Lava Grey/Black Leather”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bbaby