Petite Chérie Heritage 2 Duovogn, Grey/Black

2.499,00 kr.

Gå til forhandler

Varenummer (SKU): 4737300391409957 Kategori:

Heritage 2 er en opdateret duovogn fra Petite Chérie. Heritage 2 leveres komplet med liggedel, klapvognsdel, autostolsadapter og regnslag. Vognen passer fra nyfødt og frem til barnet vejer 22 kg. Den perfekte vogn til det voksende barn.
Den nye model har et forbedret design og flere, opdaterede funktioner. Fempunktsselen har et mere afrundet design og sidder behageligt mod dit barns krop. Selen er desuden lettere at justere i højden ved at trække den op og ned i stedet for, at du er nødt til at trække den igennem det andet hul.
Varekurven er større end forgængerens og fremstillet af slidstærkt stof med refleksdetaljer. Kan rumme alt, du har brug for at have lige ved hånden. Fodbremsen har fået et mere ergonomisk design, og hjulene har et mere blødt rul og giver mere komfort på køreturen. Fodstøtten er udstyret med snavsafvisende stof og perfekt til børn med aktive ben!
Det lette aluminiumsstel gør vognen let at håndtere og de låsbare og drejbare hjul gør vognen let at styre. Vognen har fastgørelsesdele, så du hurtigt kan montere og afmontere liggedelen og klapvognsdelen.
Den praktiske fodbremse lyser rødt, når vognen er låst og grøn, når du kan rulle afsted.
Liggedelen kommer med quiltet stof og vindbeskyttelse. Den er udstyret med indvendig lomme, blød madras og behagelige tekstiler. Det indvendige stof er fremstillet i et blødt materiale. På den store kaleche finder du et bærehåndtag med gribevenligt, imiteret læder. Liggedelen sidder ordentligt fast på stellet, da den er udstyret med et ekstra støtteben under.
Klapvognsdelen har en stor multijusterbar kaleche med kigge-ud-hul. Du kan åbne for kalechen for ekstra ventilation og bedre luftcirkulering. Den har justerbar fempunktssele og vendbart sæde, så dit barn kan køre trygt med, i begge kørselsretninger.
Til et komplet Travel System medfølger adaptere, der er kompatible med babyautostole fra Maxi-Cosi, Cybex, Axkid Modukid og BeSafe. Dette gør, at du uden problemer kan flytte det sovende barn fra bilen til vognen. OBS! Babyautostole sælges separat.
– Justerbart håndtag i imiteret læder med godt greb
– Stor, aftagelig varekurv med refleksdetaljer
– Stabile lufthjul med fastgørelsesdele
– Aftagelig bøjle i imiteret læder, justerbar
– Let at folde sammen, udstyret med transportlås
– Liggedel, der kun vejer 2,9 kg
– Maks. belastning liggedel: 9 kg
Læs en anmeldelse af Petite Chérie Heritage 2 Duo her!
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derimellem, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!

Brand

Merchant

Jollyroom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petite Chérie Heritage 2 Duovogn, Grey/Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bbaby