Beemoo Easy Fly Lux 3 Klapvogn inkl. Breezy Kaleche, Crown Blue

2.049,00 kr.

Gå til forhandler

Varenummer (SKU): 4737300274290400

Easy Fly Lux 3 er en sammenklappelig klapvogn fra Beemoo med aftageligt tekstil. Den har et justerbart ryglæn og punkteringsfrie hjul. Klapvognen har fempunktssele, opbevaringskurv, aftagelig sikkerhedsbøjle og justerbar kaleche. I pakken medfølger en aftagelig Breezy-kaleche med matchende selebeskyttelse. Kalechen har UV50+-solbeskyttelse og et ventilationsvindue i taget. Den har også et praktisk, indbygget myggenet.
Easy Fly Lux 3 er en let og smart vogn, som du let kan tage med på familieferien. Den sammenfoldes på blot et par sekunder og optager minimalt med plads i bagagerummet og kan tages med som håndbagage på de fleste fly. Tjek altid dit flyselskabs regler inden indtjekning, da de tilladte størrelser kan variere.
Anbefalet alder: Fra 6 måneder
– Maksimal vægtbelastning: 22.0 kg
– Drejehjul
– Rejsesystemskompatibel
– Medfølger en ekstra aftagelig Breezy-kaleche
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derimellem, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!

Brand

Merchant

Jollyroom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beemoo Easy Fly Lux 3 Klapvogn inkl. Breezy Kaleche, Crown Blue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bbaby