Beemoo Easy Fly Lux 3 Klapvogn inkl. Memory Foam Hynde & Breezy Kaleche, Black

2.279,00 kr.

Gå til forhandler

Varenummer (SKU): 4737300274290403

Den sammenfoldelige Easy Fly Lux 3 er en smart klapvogn fra Beemoo med aftageligt betræk. Den har justerbart ryglæn og punkteringsfrie hjul. Klapvognen har fempunktssele, indkøbskurv, aftagelig frontbøjle og justerbar kaleche.
Der medfølger en behagelig memory foam hynde og en aftagelig Breezy kaleche med matchende selebeskyttelse. Kalechen har UV 50+ solbeskyttelse og et ventilationsvindue øverst. Den har et også indbygget myggenet, der beskytter dit barn mod myg og andre små insekter. Hynden beskytter klapvognens betræk og har en unik form, der passer både nye og ældre vogne fra Easy Fly-serien. Hynden har praktiske huller, så det er let at komme til klapvognens fempunktssele.
Klapvognen er let, smart og god til familierejsen. Den foldes sammen på nogle sekunder og fylder minimalt i bagagerummet på bilen. Denne vogn kan også bruges som håndbagage hos mange flyselskaber. Husk dog at tjekke med flyselskabet inden afgang, da de nøjagtige mål for håndbagage kan variere fra selskab til selskab.
Anbefalet alder: Fra 6 måneder til 5 år.
– Maksimal vægtbelastning 22 kg
– Drejbare hjul
– Kompatibel med travel system
– Breezy kaleche og memory foam hynde medfølger
Klik på respektive produkt for mere information.
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derimellem, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!

Brand

Merchant

Jollyroom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beemoo Easy Fly Lux 3 Klapvogn inkl. Memory Foam Hynde & Breezy Kaleche, Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bbaby