Beemoo Pro Auto Klapvogn inkl. Organizer, Cloud Grey

1.758,00 kr.

Gå til forhandler

Varenummer (SKU): 4737300275179090 Kategori:

Pro Auto klapvogn fra Beemoo med en automatisk foldemekanisme. Den har et håndtag med detaljer i læder og et let, kompakt stel der giver en skøn kørefølelse. Klapvognen har et justerbart ryglæn med fire vippepositioner, en forlængbar kaleche med en smart ventilationsåbning som giver optimal luftgennemstrøm på varme dage og gode hjul i EVA.
Med i denne pakke får du også en Pro organizer fra Beemoo. Den har et stort hovedrum, der hjælper med at holde alt fra bleer og legetøj til nøgler og mobiltelefon på plads. Den har lynlåslukning og en lille lomme foran. Organizeren har to praktiske løkker på toppen, der sættes fast på barnevognshåndtaget, og passer til de fleste barnevogne. Perfekt til opbevaring af småting, klude, bleer og sutteflaske.
– Rummelig varekurv.
– Justerbar fodstøtte.
– Automatisk sammenfoldning.
– Faste baghjul og drejbare forhjul.
– Aftagelig frontbøjle, der også kan svinges til siden.
– Maksimal belastning: 22 kg.
– Anbefalet alder: Fra 6 måneder.
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derimellem, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!

Brand

Merchant

Jollyroom

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beemoo Pro Auto Klapvogn inkl. Organizer, Cloud Grey”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

bbaby